Hallo folkens.


Da har vi fått på plass en midlertidig løsning i forbindelse med corona-utfordringene vi nå står midt i. Den som ønsker å kjøpe kort uten å besøke kortselger, kan gjøre dette via epost og vipps.


Her kommer oppskriften:


Finn ut hvor mye du skal betale for kortet, send beløpet på Vipps til nr 574244 (kortprisene for medlemmer står nedenfor)


Ta en skjermdump av gjennomført betaling i vipps, legg denne og kvittering på betalt fiskeravgift som vedlegg i en epost som du sender til : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Du vil da motta kortet på epost og sms. I eposten må det også stå navn, adresse, epost og telefonnummer slik at vi får lagt dette inn korrekt i Scanatura. De som har honnørkort må også legge ved et bilde av dokumentasjonen for dette. Medlemskontigent må selvsagt være betalt på forhånd, dette sjekker vi før kortet sendes ut via medlemsregisteret


Korttyper og priser er som følger (samme som tidligere år):


Sesongkort ordinært: 2300kr
Sesongkort partner/ektefelle: 1150kr
Sesongkort bosatt i tidligere Kvalsund kommune: 1150kr
Sesongkort ungdom under 21 år: 500kr


Eposten er altså: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vippsnummer til VJFF er : 574244

(Det står Skytebanen, men havner på rett plass likevel. Bakgrunnen for dette er at VJFF allerede i fjor opprettet berøringsfri beataling på leirduebanen)


Skitt fiske!!

Joomla templates by a4joomla